E sili ona taugofie meaafale i fafo mo lau togalaau ma le faapaologa

Meaafale togalaau sili ona lelei

 

Ole fa'ama'i ole coronavirus atonu o lona uiga ua tatou fa'aesea i tatou lava i le fale, aua ua tapunia uma fale'aiga, pa, fale'aiga ma faleoloa, e le fa'apea e tatau ona fa'asao i totonu o puipui e fa o tatou potumoe.

O lea la ua mafanafana le tau, ua tatou naunau uma lava e maua a tatou inumaga o vaitamini D i aso taitasi ma lagona le la i luga o o tatou paʻu.

Mo i latou e laki i le i ai o se togalaau, tamai patio, poʻo se poletito - pe afai e te nofo i se fale mafolafola - e mafai ona fiafia i le susulu o le tautotogo e aunoa ma le solia o tulafono a le malo i le taimi o le faʻamaʻi.

Pe mana'omia e lau fa'ato'aga se teuteuga atoatoa ma meaafale fou e fa'aoga lelei ai le lagi lanumoana ma le susulu o le la, pe afai e te mana'o e fa'aopoopo ni nai fa'aoga i lou poletito, e iai se mea mo tagata uma.

E ui o nisi atonu e manaʻo e amata i mea taua, e pei o se nofoa faʻataʻavalevale, nofoa faʻataʻavalevale, nofoa la, poʻo le laulau ma nofoa, o isi atonu e manaʻo e faʻafefete atili.

E mafai e tagata fa'atau ona fa'atau ni sofa tetele i fafo, fa'apea fo'i fa'aluma, po'o mea fa'avevela i fafo pe a pa'ū le vevela o se afiafi ae e te mana'o e fa'aauau pea le 'ai i fafo.

O lo'o i ai fo'i le tele o isi meaafale fa'ato'aga e fa'aopoopo e fa'atatau i lou avanoa, mai nofoa fa'afefete, i hammock, moega ao, ma ta'avale meainu.

Ua matou maua fa'atauga sili e fa'auma ai lou avanoa i fafo ma fa'afetaui uma paketi ma sitaili e te mana'o iai.


Taimi meli: Oke-30-2021