Manatu teuteu teuteu e sui ai lou avanoa i fafo i le faiga

O se mea lelei mo le lua tausaga talu ai o lo matou fiafia fou lea mo le faʻaaluina o le tele o taimi, fegalegaleai ma uo ma malolo ma aiga, i totonu o matou togalaau ma avanoa i fafo. le tele o manatu teuteu e fa'aliliu ai i se avanoa fa'afiafia atoatoa.
Afai ei ai sau vaega teuteu e le aofia ai se toe faʻaleleia atoatoa o au mafaufauga teuteu o togalaau, e tele naua mea e mafai ona e faia. O sina vali poʻo le teuteuina i mea faʻaoga ma teuteu e mafai ona e maua ai se foliga fou i le faaiuga o le vaiaso. teuteu nofoaga nisi alofa ma e mafai ona e liliu i se toaga, solomuli faʻafeiloaʻi e mafai ona e fiafia i le tausaga atoa. Aua e te popole pe afai e te le o iai se vaega o le patio i le taimi nei, e pei o le tele o tatou patio teuteu manatu e mafai ona faʻaoga i se patio vaega po'o le faapaologa.
O le moli o se nofoaga lelei e amata ai i nisi o manatu faʻamalamalama faʻatoʻaga atamai o le a fatuina ai le siosiomaga lelei.
Filifili meaafale faʻatoʻaga e fetaui ma lou nofoaga i fafo ma aloese mai meaafale ma vae tino vaivai e mafai ona puʻeina i le va o laupapa. O le tele poʻo le rattan suti e foliga lelei i totonu o nofoaga faʻavae ma o le a sili atu ona tatalia le tau UK nai lo isi mamanu. fala i fafo, aluga ma mea teuteu e te maua ai le saʻolotoga e faʻaalia ai oe ma le fatufatuaʻi.
Ae ae e te leʻi amataina, o se manatu lelei le faʻamamāina o lau fogafale e faʻaalia ai se foliga fou ma aveese soʻo se palapala ma le palapala atonu na tupu i le taimi o le taumalulu. Sophie Herrman, o se fofoga fetalai mo Jeyes Fluid.
“E ui e mafai ona e faʻaogaina vai fasimoli, o oloa faʻapolofesa e pei o le Jeyes Patio ma le Decking Power (o loʻo maua ile Amazon) atonu e sili atu le aoga i le aveeseina o limu ma algae.Faafefiloi i le vai, sasaa i totonu ma tuu ai e galue.E mafai fo'i ona e fa'aogaina le masini fufulu ta'ele po'o se fa'ato'aga.
A e mafaufau i ai, o le teuteuina o fafo o se fale e tutusa lava ma le teuteuina o totonu, ma e mafai foi ona faʻaaoga tulafono teuteu tutusa. Afai e te mafaufau i se togalaau poʻo nisi vaega o se togalaau, e faigofie mo se "potu" e fatu ai foliga ma lagona moomia mo le avanoa, ma o le galuega e sili atu ona pulea.
O le fogafale i tafatafa o le pito i tua o le fale e vave ona avea ma nofoaga e nofo ai i fafo pe a e teuteu ma teuteu i mea saʻo. Sofa faʻatoʻaga ma nofoa faʻalelei (tau), fala i fafo ma taʻele faʻamaufaʻailoga e vave fausia se avanoa e tafafao ai. i totonu o le togalaau. Faʻapipiʻi faʻatasi ma mea faʻapipiʻi ma faʻatoʻaga i totonu o se lanu felagolagomai.
O le tuʻuina o ipu ma fugalaʻau i luga o le fola e matua faigofie lava ma aoga. Afai o loʻo e fausiaina lau faʻavae mai le sasa, e mafai ona e fuafua poʻo fea e faʻaopoopoina ai ni moega totō. – tau lava o le faatumu i le faapalaga ma le palapala, ona toto lea o ituaiga e te fiafia iai.
Afai na e fauina se fogafale, ona mafai lea ona e tipi ese le vaega o le foga e fai ai avanoa - e sili i autafa o pito, ae e mafai ona e faʻaogaina le moega ogatotonu e fai ai se mea. e le laa e tagata. O le totoina o succulents, laau afu, ma isi laau alpine o se auala faigofie e faʻailoa ai lau lanu meamata e maualalo le tausiga o le a tausia lelei aʻo foliga faʻaonaponei ma matagofie.
E mafai fo'i ona e faia ni moega si'i i luga o laupapa teuteu, e mafai ona e tu'u i luga o le fogafale lava ia, po'o se isi mea o le togalaau." e sili atu ona faigofie,” o le tala lea a Karl Harrison, o se tagata tomai faapitoa i le fanua ma le teuteuga i Trex.
"I tausaga talu ai nei, ua maua ai e le au fai togalaau le fatufatuaʻi e ala i le faʻaleleia o koneteina toe faʻaaogaina mo le au faifaatoʻaga ma fau moega faʻapipiʻi mai mea toe faʻaaogaina pe lafoai, e pei o toega o loʻo totoe, e tuʻufaʻatasia lelei ma faʻatoʻaga."
E pei lava o le fa'ato'aga fa'ato'aga na fa'aaogaina le loloto o le fogafale i luga i le manatu muamua, e mafai ona e fa'atupuina e ala i le faia o se lua oneone fau fa'atatau. togalaau ma se avanoa tele, e mafai ona faʻatumu i le oneone ma fai lau lava matafaga mo tamaiti!
Teuteuina i latou mea e sili ona fiafia i ai, meataalo matafaga, aluga mafanafana, solo, ma e oo lava i se logo patino, o le a avea lea ma latou nofoaga sili ona fiafia i ai i tuafale.
Atonu e leai sau fa'ato'aga e va'ava'ai i se vaitafe po'o se vaituloto, ae e taua lava le mafaufau e fa'aopoopo nisi o manatu fa'ato'aga fa'ato'aga i lau teuteuga. Ave'ese pakete palasitika e tumu i pusa aisa ma aumai sau lava tiki pa, fau fa'apitoa i luga o lou fo'i.
Faʻaaoga lou mafaufau ma e mafai ona e faia oe lava mai le fafie ma le paʻu tuai o loʻo i lalo, ae afai o le DIY auala e le o lau ato, o loʻo i ai le tele o lomiga saunia e avanoa mo le faʻatau.Robert Dyas Garden Bar o loʻo faʻatau atu nei, poʻo o le B&M tiki bar o se filifiliga sili o le paketi. O le ofu e sau ma moli la, moli ma nisi o paʻu mo se lagona taʻalo. Ona pau lava lea o le mea e tatau ona e faia o le tosoina lea o ni nofoa pa ma tago i se lulu cocktail.
A e mafaufau i le 'ai i fafo i totonu o le togalaau, o le mea muamua e masani ona oʻo mai i lou mafaufau o se paekiu afiafi. kofe i luga o le la terrace i le togalaau o se auala sili e malolo ai i le taeao.
Pe a filifili po o fea e tuʻu ai au meafale, mafaufau poʻo fea o le a susulu ai le la i taimi eseese.O se nofoaga e faʻasaga i sasaʻe e tumu i le susulu o le la aʻo leʻi oʻo i le aoauli, lelei mo se taeao la, ae o se nofoaga e faʻasaga i sisifo e sili atu mo taumafataga o le afiafi. Don ' 'Ia fa'agaloina se manatu ona e leai se fa'ata'ita'iga lelei o le la, aua o le a e iloa ai e fetaui ma taimi ta'itasi o le aso.
O le tele o taimi, o le teuteuga o se tasi lea o le tele o lanu masani o le lanu enaena, efuefu, lanumeamata, poʻo le uliuli i nisi taimi. Fo'ia lenei fa'afitauli e ala i le teuteuina o avanoa o le eria i ni lanu malolosi.
O le auala e te valiina ai lau teuteuga e mafai ona ese nai lo le teuteuina o lou fale.Ae ui i lea, pe a filifili e faʻamaeʻa le polokalame, e tatau ona tutusa ma le auala e te fuafuaina ai potu i totonu o lou fale.Mafaufau i auala e faʻaopopo ai le lanu e ala i le valiina o puipui, pa, isi laupapa mea e pei o le teuteuga lava ia, meafale po o le pergola, ma faaopoopo mea faaopoopo ma meaafale i lanu felagolagomai.Cobalt puipui lanumoana tuʻufaʻatasia ma fala lanu moana i fafo ma elemene lanumoana laiti, e pei o moligao i luga o le laulau, aumai se foliga faʻalelei aʻo tausia le vaaiga o le togalaau.
Atonu e laʻititi le faapaologa, ae aua le amanaʻiaina. Afai e leʻi iai sau fogafale, faʻapipiʻi i lau fola ma o le a maua ai se lagona mafanafana vave ma toe foʻi i le natura. lou faapaologa fa'alava e fa'atumauina pea ma fa'agaoioiga e aunoa ma le fa'apopoleina tele.
O se laulau e tele galuega fa'apenei e sili ona lelei aua e mafai ona fa'aoga e fai ma nofoaga e 'ai ai, e nofo ai ma galue, ma totō ai la'au. nofoaga fa'ato'a, aemaise lava i luga o poletito - mai fa'alava laupapa fa'aleaganu'u i fa'alava u'amea po'o laupapa tioata fa'aonaponei e o'o atu i fa'alava faigofie.
O le fatuina o se fale tifaga i fafo o se manatu teuteu lelei mo lau togalaau ma o se auala sili e faʻaalu ai se afiafi mafanafana mafanafana. Faʻalelei lelei le tulimanu o lou faʻailoga i fala vaivai i fafo ma le tele o aluga ma palanikeke mai nofoa faʻatoʻaga gaugau e fatu ai se nofoa faʻalelei. vaega mo oe ma au uo.
Nonoa se fasi pepa pa'epa'e ma toso i luga e fai ai se mata fa'afuase'i e mafai ona e fa'atinoina ai se ata tifaga mai se tasi o le tele o masini fa'afale. fa'atasi ai ma moligao, moli, moli lanu, ma moli pepa fe'ilafi lemu o lo'o galulue fa'atasi e fatu ai le si'osi'omaga atoatoa mo le po o tifaga.
O lo'o fa'atauva'a tagata uma i le tautauina o nofoa fuamoa i totonu o le fa'ato'aga - o se fa'alavelave e foliga mai e le'o vave maua se eleele, ae ua amata ona tatou lagona e tatau ona fa'ae'e i luga. Fa'ailoa le Nofoa Maata.
Afai ei ai sau pergola tumau i luga aʻe o lau eria, o le nofoaga sili lea e tuʻu ai se nofoa faʻafefe poʻo se tamaʻi hammock (ia ave i le isi tulaga!). tusi ma se ipu uaina e te fiafia i ai.
Fiafia faigofie, ma faigofie ona ausia - ia mautinoa o lou nofoa faʻapolofesa faʻapipiʻi ma le saogalemu ae e te leʻi aʻe i totonu.Faʻatau atu e Wayfair le tele o faʻasologa i tau eseese e faʻafefe ai le boho mo lou faʻailoga.
O se manatu faigofie teuteu fa'ato'aga e mafai ona e suia atoa lau vaega fo'i po'o so'o se vaega o lau fa'ato'aga. O se nofoa fa'ato'aga fa'atauva'a o le fa'ato'a atoatoa lea e fai ai la'ei po'o la'ei e tusa ai ma le vaitau.
togi i luga o se palanikeke mafanafana ma faʻasalalau ni aluga faʻafefete e fausia ai se nofoaga lelei e nofo ai ma matamata i le lalolagi o alu. fo'i.Afai e te filifilia se nofoa laupapa nai lo se nofoa palasitika, tu'u i ai se ofu puipui o le vali ina ia mautinoa e tumau i masina susu ma malulu malulu.
Oka se manatu faigofie lenei mo lau teuteuga - tautau ulo ma fuga fuga o le taumafanafana mo se pop vave o lanu. Filifili ato faigofie i ni paolo le tutusa e tuu ai fugalaau i le tulaga tutotonu ma taulai.
Faʻatasi i latou i moli pepa felanulanuaʻi mo moli malu i le po.O se manatu aoga pe a faʻatapulaʻa avanoa, aua e mafai ona e tautau i latou mai matau faʻamau i luga o le pa, mai se pergola, pe naʻo lala o se laau lata ane.
O le mea muamua lava e mafai ona e faia e fa'alelei ai lau fo'i, o le fa'amama lea. Aveese meaafale ma so'o se mea mai le fola ma salu lelei i le salu fa'ato'aga e aveese ai otaota ma lau. A manino, fa'aaoga se vaifofo o le vai ma vai ma se pulumu lima poʻo se salu e fufulu ai le fola ma fufulu i se faʻagogo togalaau. A maeʻa ona mama le fola ma mago, e mafai ona e toe aumaia meaafale ma isi elemene.
O le lona lua o le toe mafaufau i aitema i luga o le fata. E mafai ona e faia ni nai manatu teuteu e pei o le faʻaopoopoina o isi ipu faʻaputu, moli moli, moli ma mea faʻatoʻaga mo le vave ma faigofie manumalo ma faʻavave vave. Pe mafai foi ona e faia se suiga tele. pu'e se ta'ele vevela mo le avanoa pito sili mo le fa'afiafiaga o le taumafanafana? E tele manatu teuteu o le tapu e mafai ona si'itia ai lau fa'ato'aga.
E te le manaʻomia moni lava le faʻaaluina o se tupe e toe faʻaleleia ai lau teuteuga, e ui lava. Masalo o loʻo i ai au meafale laupapa e mafai ona e valiina se lanu fiafia, pe taumafai foi e faʻafou le fogafale lava ia i se peleue vali. Cuprinol ei ai le tele o vali mo mea faʻatoʻaga laupapa e faigofie ona faʻaoga ma vave faʻagogo.Ma togafitia le nofoaga teuteu e pei o se potu malolo poʻo se potu 'ai, faʻafeiloaʻi mea faʻaoga fale e pei o aluga, palanikeke, fagu, ipu ma moli mo se faʻalelei faʻalelei ma faʻalelei.
O le tele o ituaiga nofoa, laulau, ma sofa e aoga lelei i lau teuteuga, ae o nisi e sili atu nai lo isi. e faia i totonu o le vaega o le fogafale. O vae manifinifi, vaapiapi i luga o nofoa ma laulau e mafai ona faigofie ona se'e i va i le va o panels teuteu, o lea ia mautinoa e amanaia lenei mea pe a fa'atau meaafale togalaau mo teuteuga.
O mea mafiafia e pei o lenei sofa rattan seti mai le Homebase e sili atu mo faʻamau maualuga ma e lelei tele foi e teu i le tausaga atoa ona e faia i se mea e sili atu le malosi e faʻafefe ai a tatou taumalulu i Peretania. O le rattan e mama tele foi, o lea e mafai ai ona e faʻagaoioia atili. ma suia le tulaga o mea e aunoa ma le popole.

”"


Taimi meli: Apr-30-2022