Le Fa'atau Meaafale Arhaus Sauni mo le $2.3B IPO

Arhaus

 

O le faleoloa o meaafale fale Arhaus ua faʻalauiloa lana uluai ofo lautele (IPO), lea e mafai ona maua ai le $ 355 miliona ma faʻatauaina le kamupani Ohio i le $ 2.3 piliona, e tusa ai ma lipoti faʻasalalau.

O le IPO o le a vaʻaia e Arhaus o loʻo ofoina atu le 12.9 miliona sea o lana Vasega A masani faʻasoa, faʻatasi ai ma le 10 miliona Vasega A o loʻo umia e nisi o ana tagata e umia sea, e aofia ai sui o le vaega o le pulega sinia a le kamupani.

O le tau IPO e mafai ona i ai i le va o le $ 14 ma le $ 17 i le sea, ma Arhaus faʻatauga o loʻo lisiina i luga o le Nasdaq Global Select Market i lalo o le faʻailoga "ARHS."

E pei ona matauina e Furniture Today, o le a maua e le au failautusi le avanoa e 30 aso e faatau ai sea faaopoopo e 3,435,484 o latou Vasega A masani i le tau o le IPO, toese le tau faʻaititia ma komisi.

Faletupe o Amerika Securities ma Jefferies LLC o le IPO taʻitaʻia pule faʻatautaia tusi ma sui.

Faʻavae i le 1986, Arhaus e 70 faleoloa i le atunuʻu ma fai mai o lana misiona o le ofoina atu o meaafale fale ma fafo e "faʻatumauina faʻapogai, gaosia ma le alofa ma fausia e tumau."

Fai mai le Seeking Alpha, na fiafia Arhaus i le tuputupu aʻe faifaipea ma le tele i le taimi o le faʻamaʻi i le tausaga talu ai ma e oʻo atu i le tolu kuata muamua o le 2021.

O fuainumera mai le Global Market Insights o loʻo faʻaalia ai le tau o le maketi o meaafale i le lalolagi atoa e tusa ma le $ 546 piliona i le tausaga talu ai, na fuafua e paʻu i le $ 785 piliona i le 2027. O faʻataʻitaʻiga autu mo lona tuputupu aʻe o le atinaʻeina o galuega fou nofomau ma faʻaauau le atinaʻeina o taulaga atamai.

E pei ona lipotia e le PYMNTS ia Iuni, o le isi faleoloa meaafale maualuga, Toefuataiga Hardware, ua fiafia i faʻamaumauga o tupe maua ma le 80% faʻatauga faʻatupulaia i tausaga talu ai nei.

I luga o se valaau o tupe maua, na taʻua ai e le Pule Sili o Gary Friedman nisi o lena manuia i le auala a lana kamupani i le poto masani i totonu o faleoloa.

"Pau lava le mea e tatau ona e faia o le savali i totonu o se faleoloa e matauina ai le tele o faleoloa faʻatau atu o pusa tuai, leai se faamalama e leai se lagona o le tagata soifua.E masani lava e leai se ea fou poʻo se malamalama masani, o laʻau e mate i le tele o faleoloa faʻatau,” o lana tala lea.“O le mea lena matou te le fauina ai faleoloa fa’atau;matou te faia ni avanoa fa'aosofia e faanenefu ai laina i le va o fale ma faleoloa, totonu ma fafo, fale ma talimalo."


Taimi meli: Nov-02-2021