Na leiloa e Kim Zolchak lona fale pele i se fale e $2.6 miliona i Georgia ina ua 'fa'aletonu le nonogatupe.

O Kim Zolczak-Biermann o le a leiloa lona $2.6 miliona tala o le maota Georgia o loʻo ia faʻatasi ma lona toʻalua o Croy Biermann ma le fanau e toʻaono.
O Kim, 44 tausaga, e masani ona fa'atagaina e tagata fiafia e va'ai i lona fale e sili ona fiafia i ai i luga o fa'asalalauga fa'asalalau po'o luga o lana fa'aaliga moni o le Don't Be Late.
Na filifili Bravo e faalēaogā le faasologa i le 2021, ma o pepa faaletulafono na maua e le American Sun o loʻo faʻaalia ai le fetu ma lona toʻalua muamua, le fetu o le NFL, "ua le mafai ona toe totogi" se nonogatupe e $300,000 pe a uma le faʻaaliga.
O le fa'aaliga a le Power Under Power ua fa'amaonia ai le fa'atauina o le fale o Kim ma Croy e 37 tausaga le matua e lima potu moe, 6.5-ta'ele.
E tusa ai ma le faila, o le fale e 6,907 futu faatafafa "o le a faatauina atu mo se tinoitupe i le tagata sili ona maualuga i le faitotoa o le fale faamasino i Fulton County, Georgia."
O le fale o Kim ma Croy na tapunia i luga "e aofia ai, faatasi ai ma isi mea e ono faaletonu, le totogiina o aitalafu."
O lona umukuka vateatea e iai fola laupapa malo matagofie, fata maamora ma se ogaumu tele ma pepa puipui matagofie.
E lua mea fai kofe a le aiga i le tasi itu o le umukuka, o se motu tele i le ogatotonu, o se ipu fualaau aina suamalie fou, ma lava le avanoa e saunia ai se taumafataga.
O le fuafuaga o le fogafale tatala e tau atu i totonu o se potu malolo tele ma se sofa pogisa, faʻalo fafie faʻalo ma se kapeta tele.
O se avanoa faapitoa i luga o le fogafale i lalo e avea o se suʻesuʻega ma e aofia ai se nofoa nofoalii mumu ma auro matagofie, kapoti fafie pogisa ma se afi tele.
E fiafia Kim e fa'atulaga ata o lona aiga i le fale, o nisi i fa'avaa fa'afa'afa'afa auro tetele i luma o faitoto'a laupapa fa'alua e tau atu i le auala.
O le potu o Kim i Hollywood o le nofoaga sili lea mo ia e malolo ai, o loʻo faʻaalia ai se sofa lapoa paʻepaʻe paʻepaʻe ma aluga faʻalelei i tafatafa o se TV tele i luga o le puipui i luga aʻe o le kapoti faʻata.
Ua ioeina e Blonde Staircase i le taimi ua tuanaʻi o le avanoa faʻafiafia o lana "potu sili ona fiafia i ai" lea e fiafia ai lana fanau teine ​​e tafafao ma uo.
O le auala e ulufale ai Kim e le itiiti ifo le vateatea, laina i faʻata tuai tuai ma ata uliuli ma papaʻe aiga i luga o tapoleni.
O se faasitepu tele e tau atu i le isi tulaga o lo latou fale, ma e masani ona fiafia Kim e tu i se nofoa lanu kulimi i lalo o le faasitepu.
Na tuu e le fetu TV moni se laulau u'amea tuai i tafatafa o se nofoa ma ipu siliva ma fugalaau matagofie, faapea foi ma se moli faaonaponei.
O le fale matagofie o Kim e mataʻina mai fafo, ma se malae pasiketipolo, vaitaʻele tele, spa ma afu.
O Kim ma lona aiga ma uo e tele le avanoa e fa'afefe ai i le la ma nofoa mumu mumu ma meaafale e fetaui i fafo.
Na lipotia mai na ave e Kim ma Croy se nonogatupe $ 300,000 fale na le mafai ona la toe totogiina, e tusa ai ma pepa.
E tusa ai ma pepa faaletulafono, o le fale o Kim ma Khloe o le a faʻatau atu "i le Aso Lua muamua o Novema 2022."
E le'i vave tali mai le au matutua o le Real Housewives Atlanta i le talosaga a le Sun mo se manatu.
O se faʻamalama o le Power Under Power faʻamatalaga faʻatau na lafoina i luga o Reddit ma na maofa tagata fiafia i tala fou.
Na tusia e le isi: “E tutusa.Ou te faʻamoemoe o le a iai le KZB, ae o Chloe e toʻafa lana fanau e tausia ma motusia sootaga ma le aiga pe a uma ona faaipoipo ia te ia, ua ia manatu o Chloe o le a vaʻavaʻai totoʻa i latou tulaga tau tupe.
Na ta‘ua e se tasi o faamatalaga lona tolu, “O le nonogatupe e $300,000 e tusa ma le $2,000 i le masina, aisea e lē o iai ni faasalalauga mo ia?E tatau ona na o le mauaina o le tului i lana tupe NFL.
Na tusia e se tagata lona lima, "O le a le mea na tupu ia Kashmir na faatauina atu e pei o se Kardashian ma se $25 miliona tupe mama?Ou te manatu sa tatau ona i ai o ia i le seti o le RHOA ma auai nai lo le faia e pei o ia e sili atu nai lo isi tagata taaalo.
O le lona ono na fai mai: "O Chloe e tatau ona ave le Uber, ae le o lona faletua.Sa latou iloa e le tumau le faaaliga e faavavau.”

2

 


Taimi meli: Nov-02-2022