Ua fa'alauiloa e Mrs Hinch lana lava ituaiga meafale fa'ato'aga i Tesco

Ua tulaueleele le vaega o meaafale fafo a Mrs Hinch i Tesco! Ua maua nei meaafale sili ona lelei a le Cleanfluencer – i faleoloa filifilia ma luga ole laiga.
Mo na'o le £8, o lo'o iai fo'i mea fa'aoga i fafo, nofoa fuamoa a Mrs Hinch, ma se seti o nofoa nofoa e fa. Tesco's Mrs Hinch fa'ato'aga meaafale e lelei atoatoa pe afai e te mana'o e suia lou avanoa i fafo i se paketi.
A'o mafanafana le tau i le faaiuga o le vaiaso, o le Hinch x Tesco Outdoor collection e sau i le taimi tonu. E iai mea uma e te mana'omia e saunia ai lau togalaau mo le taumafanafana.
O loʻo i ai meaafale faʻalelei i fafo, faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi, fala fola, ma e oʻo lava i le aoina o laau i fafo ma lau laʻau. O le nofoa fuamoa i luga o le £ 350 ma o le seti meaafale e fa o le £ 499. O meaafale o loʻo i ai aluga e le susu i le leo le mautonu.
"I le avea ai o se aiga, matou te fiafia e faʻaalu le tele o le taimi i le togalaau ma tamaiti i le taimi o le tautotogo ma le taumafanafana," o le tala lea a Sophie. avanoa i fafo o se isi miti ua taunuu.”Fa'amatalaga: Hinch x Tesco
"Ua matou faʻaopoopoina faʻamaʻi faʻamaʻi faʻanatura, lau lanu meamata ma le lanu moana lanumoana faʻaMetitirani i le aofaʻi atoa mo se foliga masani, le tumau e mafai ona e fiafia ai ma aiga ma uo i lea tausaga ma lea tausaga."
O le fa'asologa o meaafale togalaau a Mrs Hinch e mulimulita'i i laina ta'uta'ua e lua a Mrs Hinch Tesco. Faatasi ai ma nei mea fou i fafo, o le a mafai ai e Hinchers ona suia patios ma fata i se nofoaga malolo ma fegalegaleaiga e tafafao ai ma aiga ma uo e aunoa ma le gau o le faletupe.
E lelei mo so'o se tasi e mafaufau po'o fea o le a nonofo ai tagata uma pe a sau se tasi mo se BBQ, ma o lo'o i ai le tele o mea teuteu e tu'u ai le fa'ai'uga. Matou te fiafia i la'au fa'afugaga i fafo ma lau, e pei o le olive Europa ma le eucalyptus.
Mai le aso 9 o Me 2022, e mafai e tagata fa'atau ona fa'aopoopo oloa fou a le Hinch Outdoor i la latou ato fa'atau i faleoloa filifilia Tesco Extra ma luga ole laiga i le www.tesco.com.

IMG_5119


Taimi meli: Me-27-2022