Meaafale i fafo ma avanoa e nonofo ai: O le a le mea e masani ai mo le 2021

HIGH POINT, NC - Ole tele o suʻesuʻega faʻasaienisi e faʻamaonia ai le soifua maloloina faaletino ma le mafaufau o le faʻaaluina o taimi i le natura.Ma, aʻo taofia e le faʻamaʻi COVID-19 le toʻatele o tagata i le fale mo le tausaga ua tuanaʻi, 90 pasene o tagata Amerika o loʻo i ai avanoa i fafo ua faʻaogaina sili atu o latou nofoa, faapaologa ma patio, ma manatu o latou nofoaga i fafo e sili atu. taua nai lo se isi lava taimi muamua.E tusa ai ma se suʻesuʻega faʻapitoa ia Ianuari 2021 na faia mo le International Casual Furnishings Association, o loʻo faia e tagata le tele o malologa, kuka, faʻatoʻaga, faʻamalositino, 'ai, taʻalo ma fagafao ma tamaiti, ma faʻafiafiaga i fafo.

"I taimi masani, o avanoa i fafo o vaega ia o faʻafiafiaga mo i tatou lava ma o tatou aiga, ae o aso nei tatou te manaʻomia mo le toe faʻaleleia mo o tatou tino ma mafaufau," o le tala lea a Jackie Hirschhaut, ma le pule sili o lana vaega i fafo.

O le suʻesuʻega foʻi na faʻaalia ai e toeitiiti atoa le ono i le 10 Amerika (58%) o loʻo fuafua e faʻatau a itiiti ifo ma le tasi meaafale fou poʻo mea faʻaoga mo latou avanoa i fafo i lenei tausaga.O lenei pasene taua ma faʻateleina o faʻatauga fuafuaina e ono mafua, a itiiti mai i se vaega, i le aofaʻi o le taimi tatou te faʻaaluina i le fale ona o le COVID-19, faʻapea foʻi ma tulafono faʻaagafesootai mamao, ma le faʻamaonia manuia o le soifua maloloina o le faʻaalia i le natura.I luga o le lisi o faʻatau fuafuaina a Amerika o meaʻai, lua afi, nofoa nofoa, moli, laulauʻai ma nofoa, faamalu ma sofa.

Tulaga pito i luga 2021 mo fafo

O le a tautuaina le autalavou i fafo
Millennials ua oʻo i le matua atoatoa e faʻafiafia ai, ma ua latou naunau e faia i se auala tele, faʻatasi ai ma mea fou i fafo mo le tausaga fou.E sili atu i le afa o Millennials (53%) o le a faʻatauina le tele o meaafale i fafo i le tausaga fou, faʻatusatusa i le 29% o Boomers.

E le mafai ona maua se faamalieina
Faatasi ai ma le toʻatele o tagata Amerika o loʻo i ai avanoa i fafo o loʻo fai mai latou te le fiafia i nei avanoa (88%), o loʻo i ai se mafuaʻaga latou te mananao e faʻaleleia i le 2021. O i latou e iai avanoa i fafo, lua i le tolu (66%) e le'o atoatoa le fa'amalieina i lona sitaili, toeititi tolu i le lima (56%) e le'i fa'amalieina atoatoa i ana galuega, ma le 45% e le'i fa'amalieina atoatoa.

O laina sa'o o le Lancaster loveseat mai le Inspired Visions e sitaili ai se potu malolo mo fafo ma le fa'ailoga fa'apitoa mai fa'ailo auro pulumu lima i le fa'ai'u peni auro i luga o le fa'avaa alumini ua ufiufi i le pauta.O le fa'amaopoopo fa'asamasama e fa'amamafa i laulau ta'avale Golden Gate, ma se seti o laulau fa'amoega a Charlotte ma sima pito i luga.

Talimalo ma le tele
O Millennials fa'afiafia-mafaufau o lo'o filifilia fa'aleaganu'u "i totonu" vaega mo latou avanoa i fafo.Millennials e sili atu nai lo Boomers e iai se sofa poʻo se vaega (40% vs. 17% Boomers), se pa (37% vs. 17% Boomers) ma teuteu e pei o fala poʻo aluga (25% vs. 17% Boomers) ) i luga oa latou lisi faʻatau.

Muamua pati, maua mulimuli ane
I le faʻamasinoina o latou lisi o manaʻoga, e le o se mea e ofo ai le Millennials e sili atu ona faʻaleleia a latou oase i fafo ona o le manaʻo e faʻafiafia nai lo o latou tagata matutua (43% vs. 28% Boomers).Ae o le mea e ofo ai, o le faʻataʻitaʻiga lea o loʻo faʻalatalata atu ai le Millennials ia latou meatotino.Toeitiiti o le tasi vaetolu o Millennials (32%) e manaʻo e toe faʻafouina o latou avanoa i fafo e faʻaopopo ai le taua i o latou fale, faʻatusatusa i le na o le 20% o Boomers.

O le Addison Collection maiApelikae maua ai se vaaiga fa'aonaponei mo fa'afiafiaga i fafo fa'atasi ai ma le fa'afefiloi o papa u'a loloto-nofoa'i ma se lua afi sikuea e maua ai le si'osi'omaga, mafanafana ma le malamalama o se afi fetu'una'i e maua ai e tagata uma le susulu sa'o.O lo'o tu'ufa'atasia e le vaega fa'avaa alumini e leai se ele e fa'amatala auiliili ma u'amea o tau uma, o se laulau porcelain i luga o le lua afi ma fa'aoga aluga Sunbrella® mo nofoa fa'alelei.

Malo toefaafouga
O i latou o loʻo fuafua e tuʻuina atu o latou avanoa i fafo i se suiga e iloa mea latou te manaʻo ai.O moli i fafo (52%), nofoa nofoa po'o nofoa nofoa (51%), o le afi (49%), ma le laulau 'ai ma nofoa (42%) i luga o lisi oi latou e manana'o i se nofoaga toe fa'afouina i fafo.

O le fiafia i galuega
E le na'o tagata Amerika e manana'o i o latou fogafale, patios ma fa'apaologa ia avea ma mea fa'afiafia fa'alelei, latou te manana'o e fa'aoga moni mai ai.E sili atu i le afa o tagata Amerika (53%) e manaʻo e fatuina avanoa fiafia ma aoga.O isi mafua'aga sili e aofia ai le mafai ona fa'afiafia (36%) ma le fa'atupuina o se solomuli (34%).Na'o le kuata e mana'o e fa'aleleia o latou avanoa i fafo e fa'aopoopo ai le tau o latou fale (25%).

Fausia se solomuli patino moni fa'amatalaina i le Vineyard Pergola.O le fausaga sili ona mamafa o le paolo ma le lattice e filifili ai ma paolo paolo, e gaosia i le paina samasama i Saute e sili ona lelei mo mea faʻapipiʻi i fafo.O le Nordic Deep Seating Collection o loʻo faʻaalia iinei o loʻo gaosia i le gataifale-grade poly ma faʻaalia ai ni aluga malulu.

Tuu i luga ou vae
E ui o le fausiaina o le tutusa e lelei tele, o le tele o tagata Amerika e sili atu le fiafia i le fausiaina o avanoa e aoga mo i latou i le taimi nei.Tolu-kuata (74%) o tagata Amerika latou te faʻaaogaina a latou patio mo malologa, ae toeitiiti atoa le tolu i le lima latou te faʻaaogaina mo fegalegaleaiga ma aiga ma uo (58%).E silia ma le afa (51%) fa'aoga o latou avanoa i fafo mo le kuka.

"I le amataga o le 2020, sa matou taulai atu i le fausiaina o avanoa i fafo e fetaui ma o matou fale ma olaga," o le tala lea a Hirschhaut, "ma o aso nei, o loʻo matou faia ni avanoa i fafo e faʻaopoopoina ai lo matou lagona o le soifua manuia ma suia se nofoaga i fafo i se potu i fafo. ”

O le suʻesuʻega na faia e Wakefield Research e fai ma sui o le American Home Furnishings Alliance ma le International Casual Furnishings Association i totonu o le 1,000 sui o le atunuʻu US matutua 18 tausaga ma matutua atu i le va o Jan, 4 ma 8, 2021.


Taimi meli: Oke-16-2021