O le Plumon e fa'aliliuina le manatu o lavalava i meaafale i fafo

O le tau mafanafana o lo'o aloa'ia ia i tatou, ma e tele galu vevela! Afai e iai sau ea malulu, atonu e te lafi i totonu o le fale i le taimi sili ona vevela o le aso, ae o le taimi e goto ai le la, e uma peti uma. o le nofoaga lelei mo na afiafi na faʻaaluina i luga o le patio poʻo le faapaologa.Plumon, na mamanuina e Patricia Urquiola, na musuia e le manatu o lavalava - laei ma le tatalaina o meaafale.
O le aoina fou o loʻo faʻaalia i le limafoaʻi, vateatea vaega, ma Urquiola tusia musumusuga mai Pasila influences.Plumon o se fausaga mama lea e faʻapipiʻiina i se masani faʻapipiʻiina "ofu". Ribbed padding e "moo" i le faʻavaa, ona faʻaalia ai lea o le suʻiina maʻoti. .O le suʻiina o sofa ma nofoa faʻaofuofu e maua ai se avanoa lelei ma matagofie e foliga i totonu ae ua mamanuina mo fafo.O le laulau kofe a Plumon ma le laulau pito, faʻatasi ai ma se faʻavae e pei o se totini lalaga o loʻo tosoina i luga. i le paepae ma le piniki.
O Kelly Beall o le Fa'atonu Sinia i le Design Milk. O le tagata fai ata ma le tusitala e faavae i Pittsburgh sa i ai se naunautaiga mo faatufugaga ma mamanu mo le umi na te manatua ai, ma e fiafia e faasoa atu ana mea na maua i isi. , o loʻo faʻafefe i totonu o le umukuka, faʻaaogaina le tele o faʻamatalaga e mafai, poʻo le malolo i luga o le nofoa faʻatasi ma ana fagafao e tolu. Suʻe o ia @designcrush i luga o fesoʻotaʻiga.
E mafai ona e mulimuli ia Kelly Beall i luga o Twitter, Facebook, Pinterest ma Instagram. Faitau uma pou a Kelly Beall.
O le fa'aputuga a le Kettal's Plumon i fafo o lo'o maua ai le fa'aosofiaga i le manatu o lavalava - fa'aofuina ma le tatalaina o meaafale.
O le ituaiga fou o le BABEL D e ulufale atu i le vaaiga ma se vaega faʻaonaponei, talavou ma faʻavaomalo o meaafale i fafo.
O le umukuka fa'apitoa fa'apitoa i fafo a Abimis ÀTRIA o le umukuka muamua lea a le fa'ailoga ua fa'atulagaina mo mea fa'apipi'i i fafo.
O le mafai ona tu'ufa'atasia le natura, tekinolosi ma le soifua manuia i se poto masani e tasi o se mea fa'apitoa - pei o le ta'ele i fafo o Gessi.
E te fa'alogo muamua lava i ai mai le Design Milk.O lo matou naunau o le su'esu'e ma fa'amanino taleni o lo'o tula'i mai, ma matou fa'amalosia se fa'alapotopotoga o tagata fa'atauva'a fa'ata'ita'i-pei o oe!

IMG_5120


Taimi meli: Iuni-27-2022