O Robert Dyas na te faʻaumatia meaafale faʻatoʻaga e oʻo atu i le 50%, e aofia ai le £250 tautau fuamoa nofoa

E mafai ona malolo tagata fa'atau ma o'o atu i le 50% le fa'aitiitia o le tele o meaafale fa'ato'aga i le Robert Dyas Summer Sale
Ua iu ina maua e Peretania se tofo o le taumafanafana, ma le vevela o loʻo faʻamoemoeina i le vaiaso fou - ma e mafai ona amata taimi lelei.
E leai se masalosalo o Brits e faʻaogaina le lelei o le tau i le tele e mafai ai, pe o se papakiu pe toe faʻatasi ma e pele i le la.
O le a se mea e sili atu nai lo le mafanafana o le la i fafo? I se aso mafanafana o le la i fafo, e mautinoa lava e mafai ona malolo i se nofoaga matagofie, ma o iina e sau ai le faleoloa Robert Dyas.
Na matou mauaina le Monaco Steel Egg Chair i le taimi nei £ 149.99, lea ua £ 250 off, mai lalo mai le £ 399.99 i se tau mataʻina.
O se nofoa tautau fuamoa o se mea lelei e tuʻuina atu i lau togalaau se nofoaga e malolo ai ma fiafia i fafo i sitaili.
E faia mai le lalaga rattan umi ma le tau ma o lo'o maua i se fa'aitiitiga mata'ina £1,200 – e mafai ona lelei?
Spa Canada's Grand Rapids inflatable hot tub o le auala sili lea mo oe ma lou aiga e fiafia ai i mea taugata i le mafanafana o lau lava togalaau.
Fa'alelei, fa'alelei ma malosi, o le nofoa tautau fuamoa o le a mautinoa lava fa'aopoopoina se pop lanu i so'o se avanoa i fafo.
O le nofoa polyester mafiafia e sau ma le nofoa e maua ai se tulaga nofo lelei, ma o le fa'avaa u'amea ma le vae lautele e mautinoa o le ae i fafo mo tausaga a sau.
Afai e le suia e le nofoa tautau fuamoa lauiloa, e mafai ona e maua i luga i le 50% le tele o isi sitaili meafale.
Mo se faʻataʻitaʻiga, na matou mauaina lenei Monaco 9-seater Rattan Corner Sofa Dining Table Set mo le £ 799.99, o se faʻasalaga £ 1,200 mai le tau ole tau muamua - faia lenei tipi sili atu nai lo le afa tau.
Afai e te mana'o e sui lou avanoa i fafo, o lenei nofoa fa'aonaponei o le a avea ma soa lelei i so'o se patio, poletito po'o mutia.

https://www.yfloutdoor.com/outdoor-garden-sofa-with-cushion-product/


Taimi meli: Iul-25-2022