Le 10 Nofoa Ta'oto'oto e Mafai ona E Filifilia Mai Lou Sofa

O mea uma i luga o lenei itulau ua filifilia e le House Beautiful editors. E mafai ona matou maua ni komisi mo nisi mea e te filifilia e faʻatau.
E mautinoa lava, o lou potu malolo o se malutaga mafanafana pe a maeʻa se aso umi aʻo nofo lou nofoa faʻalogo i se isi tulimanu gaogao, ae leai se mea e pei o se nofoa faʻataʻavalevale mo le malolo i le fale ma uiga ma le faʻamafanafanaga. A maeʻa se aso umi o feau, e tatau ona e faalagolago. i tua i luga o se nofoa maualuga maualuga e fetaui ma ou manaʻoga ergonomic ma miti. Afai e te nofo ma sili atu ma le tasi le tagata, e mafai ona e aumaia se nofoa faʻataʻavalevale i totonu o le potumoe mo se malologa nofo toatasi, nai lo le tumutumu i luga o le sofa fale mautotogi. nofoa nofoa e faapupuu ma faitau, nofo i luga o le pito o le nofoa e matamata i se tifaga, ma malolo mo le fa'atulafonoina nap. Faatasi ai ma mamanu nofoa nofoa e le uma e filifili mai ai, mai le ogatotonu o le seneturi i fale faʻatoʻaga faʻaonaponei, o lenei lisi o le a fetaui uma. sitaili, ae e mautinoa lava o filifiliga sili ona lelei.
O se nofoa nofoa fa'aonapo nei o le ogatotonu o le seneturi e te matua'i goto i totonu! Faigofie e fa'apipi'i e aunoa ma ni mea faigaluega ma maua i vegan pa'u, terry po'o veveti.
Tu'u ou vae i luga o le nofoa fa'ata'oto e mafai ona ta'oto i tulimanu eseese e ono ina ia e fa'amalieina i taimi uma.
O pupuni lamolemole o lenei nofoa nofoa e mama ma matagofie, e mafai ai ona e oso faigofie i luga o le sofa ma nofo i luga o le aluga e tumu i fulufulu.
O e 'ai i lau mea'ai e sili ona e fiafia i ai ma matamata i se malafoni Netflix?ioe.E te lagona ea o oe o se tupu a'o e malolo i luga o se nofoa fa'aoga safaira veveti fa'apitoa?ioe!
Alamanuia ma laiti, afai e te nofo i se tamai avanoa i totonu o le taulaga, e te fiafia i lenei nofoa a'o matamata tagata.
E faigofie ona moeiini ou mata i luga o se lino-upholstered chaise longue.O le tufted tua ma fao ulu o se faʻamaʻi masani.
Fai se fa'amatalaga mata'ina mo le po o ata tifaga e fa'asaga i tua o le fusi atoatoa.
Su'e se vaaiga Scandinavian ma se nofoa u'amea resin ma se fa'avaa e ufiufi i le pauta e tete'e atu ai i so'o se afa. E mautinoa lava o lou nofoa i fafo e sili ona e fiafia i ai.
O nisi taimi e na'o lou mana'omia e fa'atau, o se nofoa fa'atauva'a (e aofia ai le fa'avae vae) o se nofoa fofō fo'i, mea uma e te mana'omia, ma sili atu. Fiafia i le tausiga o le tagata lava ia i aso uma!

IMG_5100


Taimi meli: Me-06-2022